Kurssit ja tapahtumat

Pilates & syvävenyttely -peruskurssi tammikuussa to 11.1. ja ma 15.1. klo 19.15 - 20.45

Löydä syvät lihakset, sisäinen korsetti & pidennä lyhentyneet ja kireät lihakset! Tervetuloa tutustumaan pilateksen ja syvävenyttelyn peruskäsitteisiin ja -liikkeisiin. Tavoitteena on vahvistaa syviä lihaksia ja parantaa lihasten toiminnallisuutta. Lopputuloksena on vahva keho, hyvä ryhti ja liikkumisen vapaus.

Peruskurssin jälkeen voit jatkaa harjoittelua viikkotunneilla. 

Kurssi pidetään kahtena iltana ja kurssiin kuuluu yhteensä 3 harjoitustuntia ja 1 (yksi) vapaavalintainen viikkotunti, kurssin hinta on 80 €. 

 Ilmoittaudu / kysy lisätietoja sähköpostitse 
studio@topaasi.fi tai ilmoittaudu sähköisen varausjärjestelmän kautta http://vello.fi/topaasi/

Barre workshop (perusteet)tammikuussa kahtena tiistaina 9. ja 16.1. klo 17.45-18.45 

Barre on tehokas koko kehon treeni, joka tehdään balettitankoa eli barrea apuna käyttäen. Erityisesti pakarat, reidet ja keskivartalo pääsevät töihin barre-tunnilla. Barre on maailmalla huippusuosion saavuttanut treenimuoto eikä syyttä; se on supertehokasta, mukaansatempaavaa ja tuloksia syntyy nopeasti. Jos kaipaat musiikin tahtiin tehtävää monipuolista ja innostavaa treeniä, barre on sinua varten. Saat mukaasi voimaantuneen ja ryhdikkään olon!

Kurssin jälkeen voit jatkaa harjoittelua Barre-viikkotunneilla tiistaisin ja keskiviikkoisin.

Kurssin hinta (2x 60min) on 45€

Ilmoittaudu ja/tai kysy lisätietoja studio@topaasi.fi. Voit myös ilmoittautua netissä sähköisen ajanvarausjärjestelmän kautta http://vello.fi/topaasi

 

SPS selän spiraalistabilaatio peruskurssi, järjestetään kysynnän mukaan 

Koe miltä tuntuu kun selkäranka liikkuu vapaasti ja tuetusti, ja keskivartalon syvät lihakset ovat vahvat ja kannttelevat sinua niin, että liikkuminen on vapaata ja helpompaa.

Spiraalistabilaation avulla vahvistetaan syvien vatsalihasten toimintaa ja pyritään rentouttamaan selän pitkittäisten ojentajalihasten ylijännittyneisyyttä. Näin vähennetään painetta välilevyissä, parannetaan niiden aineenvaihduntaa sekä luodaan tilaa selkänikamien väliin. Kurssin avulla löydät pakaran aktiivisuuden ja pidennät etureiden sekä lonkankoukistajan. 

Spiraalistabilaatio (SPS) harjoittelussa käytetään metodiin erityisesti suunniteltuja vastuskuminauhoja.

Kurssin hinta on 35€.

Paikkoja on rajoitetusti, varaa pian omasi! 
Ilmoittaudu studio@topaasi.fi

Voit myös ilmoittautua netissä sähköisen ajanvarausjärjestelmän kautta http://vello.fi/topaasi

 

Kävely-kurssi (Nordic walking), seuraavan kerran keväällä 2024

Kävely-kurssilla opitaan sykettä ja kuntoa kohottava kävelytekniikka, joka vahvistaa ylävartaloa ja vapauttaa niska- ja hartiaseudun jännitystiloja. Oikea tekniikka helpottaa selän pitkien ojentajien ylimääräistä työtä ja lisää selän nikamien aineenvaihduntaa. Kävelykurssin kesto on 90min,

Kävely-kurssin jälkeen voit osallistua myös ohjatuille Ulkotunneille, joissa liikutaan yhdessä kauniissa maisemissa. Ulkotunneilla lämmitellään alussa, venytellään lopussa ja käydään kävelemässä sauvojen kanssa maastossa.

Omat kävelysauvat mukaan! Hinta 35€/pv

 

 

Meillä käy maksuvälineenä myös Smartum, Epassi ja Edenred.