Kurssit ja tapahtumat

Pilates & syvävenyttely-seuraava kurssi elokuussa 2024 

Löydä syvät lihakset, sisäinen korsetti & pidennä lyhentyneet ja kireät lihakset! Tervetuloa tutustumaan pilateksen ja syvävenyttelyn peruskäsitteisiin ja -liikkeisiin. Tavoitteena on vahvistaa syviä lihaksia ja parantaa lihasten toiminnallisuutta. Lopputuloksena on vahva keho, hyvä ryhti ja liikkumisen vapaus.

Peruskurssin jälkeen voit jatkaa harjoittelua viikkotunneilla. 

Kurssi on kahtena päivänä, ja kurssiin kuuluu yhteensä 3 harjoitustuntia ja 1 (yksi) vapaavalintainen viikkotunti, kurssin hinta on 80 €. 

 Ilmoittaudu / kysy lisätietoja sähköpostitse 
studio@topaasi.fi tai ilmoittaudu sähköisen varausjärjestelmän kautta http://vello.fi/topaasi/

Barre workshop (perusteet)-seuraava kurssi elokuussa 2024

Barre on tehokas koko kehon treeni, joka tehdään balettitankoa eli barrea apuna käyttäen. Erityisesti pakarat, reidet ja keskivartalo pääsevät töihin barre-tunnilla. Barre on maailmalla huippusuosion saavuttanut treenimuoto eikä syyttä; se on supertehokasta, mukaansatempaavaa ja tuloksia syntyy nopeasti. Jos kaipaat musiikin tahtiin tehtävää monipuolista ja innostavaa treeniä, barre on sinua varten. Saat mukaasi voimaantuneen ja ryhdikkään olon!

Kurssin jälkeen voit jatkaa harjoittelua Barre-viikkotunneilla tiistaisin ja keskiviikkoisin. Kurssiin kuuluu myös yksi viikkotunti!

Kurssin hinta (75min + yksi viikkotunti 60min) on 45€

Ilmoittaudu ja/tai kysy lisätietoja studio@topaasi.fi. Voit myös ilmoittautua netissä sähköisen ajanvarausjärjestelmän kautta http://vello.fi/topaasi

 

SPS selän spiraalistabilaatio peruskurssi järjestetään kysynnän mukaan 

Koe miltä tuntuu kun selkäranka liikkuu vapaasti ja tuetusti, ja keskivartalon syvät lihakset ovat vahvat ja kannttelevat sinua niin, että liikkuminen on vapaata ja helpompaa.

Spiraalistabilaation avulla vahvistetaan syvien vatsalihasten toimintaa ja pyritään rentouttamaan selän pitkittäisten ojentajalihasten ylijännittyneisyyttä. Näin vähennetään painetta välilevyissä, parannetaan niiden aineenvaihduntaa sekä luodaan tilaa selkänikamien väliin. Kurssin avulla löydät pakaran aktiivisuuden ja pidennät etureiden sekä lonkankoukistajan. 

Spiraalistabilaatio (SPS) harjoittelussa käytetään metodiin erityisesti suunniteltuja vastuskuminauhoja.

Kurssin hinta on 35€.

Paikkoja on rajoitetusti, varaa pian omasi! 
Ilmoittaudu studio@topaasi.fi

Voit myös ilmoittautua netissä sähköisen ajanvarausjärjestelmän kautta http://vello.fi/topaasi

 

Kävely-kurssi (Nordic walking), toukokuussa tiistaina 14.5. klo 19.15-20.45

Kävely-kurssilla opitaan sykettä ja kuntoa kohottava kävelytekniikka, joka vahvistaa ylävartaloa ja vapauttaa niska- ja hartiaseudun jännitystiloja. Oikea tekniikka helpottaa selän pitkien ojentajien ylimääräistä työtä ja lisää selän nikamien aineenvaihduntaa. Kävelykurssin kesto on 90min,

Kävely-kurssin jälkeen voit osallistua myös ohjatuille Ulkotunneille, joissa liikutaan yhdessä kauniissa maisemissa. Ulkotunneilla lämmitellään alussa, venytellään lopussa ja käydään kävelemässä sauvojen kanssa maastossa.

HUOM! Säävaraus -kurssi pidetään kelitilanteen mukaan jonain toukokuun tiistai-iltana

Omat kävelysauvat mukaan! Hinta 35€/pv

 

 

Meillä käy maksuvälineenä myös Smartum, Epassi ja Edenred.