Mitä kaikkea meiltä löytyy...

Topaasissa on säännöllisiä viikkotunteja su-to, tarjolla on iltatunteja lajeina pilates, venyttely, barre ja SPS selän spiraalistabilaatio. Sunnuntaisin on kaikille avoin kehonhuolto-tunti, jonne voi tulla ihan ilman mitään perustaitoja. Pidämme myös sauvakävely-kursseja/tunteja, joissa hiotaan oikeaa sauvakävelutekniikkaa. Viikkotuntien lisäksi järjestämme säännöllisesti peruskursseja, joilla opit peruskäsitteet ja liikeet. Sen jälkeen voit jatkaa harjoittelua viikkotunneilla. Ohjaus tapahtuu aina pienissä ryhmissä. 

Tarjolla on myös erityiskursseja/workshopeja mm. Rullakurssi ja Selkä-kurssi. Lajeihimme pääsee tutustumaan myös Avoimet Ovet-tapahtumissa.

Yrityksille ja yhteisöille järjestämme tilauksesta yksittäisiä harjoituskertoja, tyhy-iltapäiviä/-kursseja tai säännöllisiä harjoituskertoja. Kysy lisää, suunnitellaan yhdessä!

Meillä on mahdollista tulla myös yksityistunnille tai duo-tunnilleystävän kanssa. Saat omiin tarpeisiisi räätälöityä ohjausta :)

Kysy myös tunteja kaveri-, työ- tai vaikkapa polttari-porukoille.

Meiltä saat aina yksilöllistä ja ammattitaitoista ohjausta!

Tarvitsetko viihtyisää, muunneltavaa tilaa omaan käyttöösi? Vuokraamme tilojamme 35,-/60min (sis. alv 24%), kysy lisää sähköpostilla studio@topaasi.fi