Kurssit ja tapahtumat

 

To 7. ja 14.11. klo 16.30-19 PERUSKURSSI -pilates & syvävenyttely  

Peruskurssilla tutustut pilateksen ja syvävenyttelyn peruskäsitteisiin ja -liikkeisiin. Kurssin jälkeen voit jatkaa harjoittelua viikkotunneilla. 
Kurssiin kuuluu yhteensä 5 harjoitustuntia ja 1 (yksi) vapaavalintainen viikkotunti, kurssin hinta on 85€.

Syksyn viimeinen peruskurssi järjestetään kahtena peräkkäisenä  torstaina 7. ja 14.11. klo 16.30-19, tervetuloa mukaan!
Ilmoittaudu / kysy lisätietoja sähköpostitse, voit ilmoittautua myös sähköisen ajanvarauksen kautta!
studio@topaasi.fi

 

SPS selän spiraalistabilaation kurssi seuraavan kerran tammikuussa

SPS-harjoitteiden avulla pyritään rentouttamaan selän pitkittäisten ojentajalihasten ylijännittyneisyyttä ja vahvistetaan syvien vatsalihasten toimintaa. Samalla luodaan tilaa selkänikamien väliin ja lisätään aineenvaihduntaa. Tavoitteena vahva, toiminnallinen, terve selkä! Hinta 35€

Ilmoittaudu / kysy lisätietoja sähköpostitse, voit ilmoittautua myös sähköisen ajanvarauksen kautta!
studio@topaasi.fi 

 

 

NISKA & HARTIAT -workshop

Seuraavan kerran keväällä 2020

Niska-hartiaseudun kivut ja vaivat ovat erittäin yleisiä ja johtuvat yleensä niskan ja hartioiden pitkään jatkuneesta staattisesta jännityksestä. Tämä on usein seurausta huonosta ergonomiasta esim. päätetyötä tehdessä.
Staattisessa työssä kaularangan välilevyt kuluvat, josta voi seurata erilaisia oireita, kuten päänsärkyä, huimausta, väsymystä, sormien pistelyä ja puutumista - jopa sormien puristusvoiman heikkenemistä!

Niskan alueen lihasten jumppaaminen, venyttäminen ja rentouttaminen ovat olennaista oireiden ehkäisyssä ja hoidossa. Tule opettelemaan tehokkaita ja helppoja liikkeitä vahvistamaan ja vapauttamaan niska-hartiaseudun lihaksia..

Et tarvitse aiempaa kokomusta, vaan tilaisuus on kaikille avoin. Workshopin hinta on 35€.

 

KÄVELYNTAITO-kurssit  (seuraavan kerran keväällä 2020)

Sauvakävely 1  

Parhaimmillaan sauvakävely vahvistaa ylävartaloa ja vapauttaa niska- ja hartiaseudun jännitystiloja.
Kurssilla opetellaan ja kerrataan sauvakävelytekniikkaa. Kurssilla keskitytään tekniikkaan, tehdään alkulämppärit ja loppuvenyttelyt sekä pieni lenkki luonnon reitillä hioen opittua tekniikkaa. Omat sauvat mukaan!
Kurssin hinta on 30€ (Kävelykurssi 1&2 yhteensä 50€)

Sauvakävely 2  

Kun Sauvakävely 1 -perusteet on käyty, niin tämä syventävä kävelykurssi on sinulle! Kurssilla keskitytään lantion asentoon, selkärangan kiertoon, rullaavaan askeleeseen ja rentoon & hallittuun kävelyyn! Omat sauvat mukaan!
Kurssin hinta on 30€ (Kävelykurssi 1&2 yhteensä 50€)

Kysy lisää: studio@topaasi

 

SPS selän spiraalistabilaatio-kursseja ja Kävelyntaito-kursseja järjestetään kysynnän mukaan, ilmoita halukkuutesi tulla mukaan.

Kerää oma porukka (min. 4 osallistujaa), niin sovitaan teille ihan oma kurssiajankohta!  (Peruskurssi -Pilates & Syvävenyttely, SPS tai Kävelyntaito)

 

Seuraa meitä somessa