Kurssit ja tapahtumat

 

PERUSKURSSIT -pilates & syvävenyttely la-su 5.-6.11. klo 10-12.30!

Peruskurssilla tutustut pilateksen ja syvävenyttelyn peruskäsitteisiin ja -liikkeisiin. Kurssin jälkeen voit jatkaa harjoittelua viikkotunneilla. 
Kurssiin kuuluu yhteensä 5 harjoitustuntia ja 1 (yksi) vapaavalintainen viikkotunti. hinta 85€.

Ryhmäkoko enintään 12 henkilöä.

Ilmoittaudu / kysy lisätietoja sähköpostitse, studio@topaasi.fi 

Voit ilmoittautua myös sähköisen ajanvarauksen kautta! https://vello.fi/topaasi/

 

BARREN perusteet workshop (75min) pe 16.9. klo 17.30-18.45.

Barre on tehokas koko kehon treeni, joka tehdään balettitankoa eli barrea apuna käyttäen. Erityisesti pakarat, reidet ja keskivartalo pääsevät töihin barre-tunnilla. Jos kaipaat monipuolista ja innostavaa treeniä musiikin tahtiin, barre on sinua varten. Tunnilta saat mukaasi voimaantuneen ja ryhdikkään olon! Hinta 35€.

Barre-tunnit myös viikkotunteina tiistaisin ja keskiviikkoisin!

Ilmoittaudu / kysy lisätietoja sähköpostitse studio@topaasi.fi 

 

 

SPS selän spiraalistabilaation perusteet to 22.9. klo 19.30-20.45

SPS-harjoitteiden avulla pyritään rentouttamaan selän pitkittäisten ojentajalihasten ylijännittyneisyyttä ja vahvistetaan syvien vatsalihasten toimintaa. Samalla luodaan tilaa selkänikamien väliin ja lisätään aineenvaihduntaa. Tavoitteena vahva, toiminnallinen, terve selkä! Hinta 35€

Ryhmäkoko enintään 8 henkilöä.

Ilmoittaudu / kysy lisätietoja sähköpostitse studio@topaasi.fi 

Voit ilmoittautua myös sähköisen ajanvarauksen kautta! https://vello.fi/topaasi/

 

KÄVELYNTAITO-kurss seuraavan kerran keväällä 2023

Parhaimmillaan sauvakävely vahvistaa ylävartaloa ja vapauttaa niska- ja hartiaseudun jännitystiloja.
Kurssilla opetellaan ja kerrataan sauvakävelytekniikkaa. Kurssilla keskitytään tekniikkaan, tehdään alkulämppärit ja loppuvenyttelyt sekä pieni lenkki luonnon reitillä hioen opittua tekniikkaa. Kurssilla harjoitellaan erityisesti lantion asentoa, selkärangan kiertoa, rullaavaa askelta ja rentoa & hallittua kävelyä!  Omat sauvat mukaan! Kesto 90min.
Kurssin hinta on 35€

Ilmoittaudu / kysy lisätietoja sähköpostitse studio@topaasi.fi 

 

 

ULKOTUNNIT 

Tunnilla liikutaan, vahvistutaan ja venytään ulkona! Ota omat kävelysauvat mukaan (ilmankin voi toki osallistua). Kts. etusivu!

Ilmoittaudu / kysy lisätietoja sähköpostitse, studio@topaasi.fi

 

 

NISKA & HARTIAT -workshop seuraavan kerran syksyllä 2022

Niska-hartiaseudun kivut ja vaivat ovat erittäin yleisiä ja johtuvat yleensä niskan ja hartioiden pitkään jatkuneesta staattisesta jännityksestä. Tämä on usein seurausta huonosta ergonomiasta esim. päätetyötä tehdessä.
Staattisessa työssä kaularangan välilevyt kuluvat, josta voi seurata erilaisia oireita, kuten päänsärkyä, huimausta, väsymystä, sormien pistelyä ja puutumista - jopa sormien puristusvoiman heikkenemistä!

Niskan alueen lihasten jumppaaminen, venyttäminen ja rentouttaminen ovat olennaista oireiden ehkäisyssä ja hoidossa. Tule opettelemaan tehokkaita ja helppoja liikkeitä vahvistamaan ja vapauttamaan niska-hartiaseudun lihaksia..

Et tarvitse aiempaa kokomusta, vaan tilaisuus on kaikille avoin. Workshopin hinta on 35€.

 

INTENSIIVINEN VENYTTELY -kurssi seuraavan kerran syksyllä 2022!

Tehokas ohjelma, jossa neljän viikon aikana venytään ja vahvistutaan. Kurssin aikana kehosi ääriviivat ja linjaus muuttuvat, ryhti paranee, hengitys helpottuu ja energiasi lisääntyy. Kireydet helpottavat ja lihastasapaino paranee.
Olo kevenee, kun aineenvihdunta lisääntyy!

Kurssiin kuuluu 5 tapaamista sunnuntaisin. Kurssiin sisältyy viiden harjoituskerran lisäksi alku-ja loppumittaukset sekä harjoituskirja. Neljän viikon aikana tehdään myös kotona harjoituksia ohjelman mukaan. Kurssin hinta on 160 €.

Kysy lisätietoja sähköpostitse
studio@topaasi.fi 

 

 

SPS selän spiraalistabilaatio-kursseja ja Kävelyntaito-kursseja järjestetään kysynnän mukaan, ilmoita halukkuutesi tulla mukaan.

Kerää oma porukka (min. 4 osallistujaa), niin sovitaan teille ihan oma kurssiajankohta!  (Peruskurssi -Pilates & Syvävenyttely, SPS tai Kävelyntaito)

 

Seuraa meitä somessa