Tavoitteena työssäjaksaminen ja yhdessä liikkuminen?

Tarjoamme yhteisöille ja yrityksille toiveidenne mukaisesti räätälöityjä kehonhuolto-tunteja, syvävenyttely-tunteja ja pilates-tunteja, joko meidän salilla tai yrityksenne omissa tiloissa.

 

Kehonhuolto-tunneilla avataan kokonaisvaltaisesti kehon kireyksiä. Tunneilla rullaillaan ja hierotaan lihaksia piikkipallon ja pilates-rullan avulla. Tähän ei vaadita aiempaa kokemusta kehonhallintamenetelmistä. Kehonhuoltotunneille voi tulla eri liikunnallisista lähtökohdista.

Tunti on helppo, kiva ja tehokas -sopii kaikille!

Nordic Walking sauvakävely on sykettä ja kuntoa kohottava sauvakävelytekniikka, joka vahvistaa ylävartaloa ja vapauttaa niska- ja hartiaseudun jännitystiloja. Ulkonaliikkumista hyvällä tekniikalla!

Syvävenyttely on menetelmä, joka pidentää lyhyet ja kiristyneet lihakset, ja vahvistaa ryhtiä ylläpitäviä lihaksia. Tunneilla treenataan keskittymistä ja rentoutumista, ja sen kautta vahvistumista. Tavoitteena on oman kehon tuntemuksen lisääntyminen ja liikkumisen vapaus.

Pilates perustuu J.Pilateksen kehittämään kehonhallintamenetelmään. Pilates opettaa rakentamaan vahvan, toiminnallisen, ryhdikkään ja notkean vartalon. Tunneilla keskitytään vahvistamaan syviä ryhtiä ylläpitäviä lihaksia hengitystekniikkaa apuna käyttäen.

SPS selän spiraalistabilaatio on tsekkiläisen R. Smišekin kehittämä kehonhallinta- ja terapiamenetelmä. SPS-harjoitteiden avulla pyritään rentouttamaan selän pitkittäisten ojentajalihasten ylijännittyneisyyttä ja vahvistetaan syvien vatsalihasten toimintaa. Samalla luodaan tilaa selkänikamien väliin ja lisätään aineenvaihduntaa. 

Kaikilla tunneilla tavoitteena on siirtää menetelmät tunneilta omaan arkeen ja työhön! 

 

Esimerkkejä tyhy- ja tyky-tarjonnasta (max osallitujamäärät meidän studiolla):

 

Rullaillen rennoksi! (kehonhuolto-tunti)

75min, max 12 osallistujaa, 200,- (sis.alv 10%)

 

Ulkoiluta selkärankaa (Kävelyntaidon perusteet)

90 min, max 30 osallistujaa, omat sauvat mukaan, 225,- (sis.alv 10%)

 

Niska notkeaksi, kyttyrä kadoksiin ja hartiat rennommaksi?

75 min, max 14 osallistujaa, 200,- (sis. alv 10%)

 

Syvävenyttely- tai Pilates- tai Barre -näytetunti

75 min, max 12 osallistujaa, 200,- (sis.alv 10%)

 

Vahva ja terve selkä! (SPS selän spiraalistabilaatio-näytetunti)

75 min, max 8 osallistujaa 200,- (sis.alv 10%)

 

Ota yhteyttä, niin räätälöimme yrityksellesi/työyhteisöllesi sopivan paketin! Voit myös varata työyhteisöllesi oman säännöllisen harjoitustunnin. Kysy tarjous!

Irene Pehov ja Tanja Paasikallio

p. 044-033 6600 p. 050-495 0707